Zákulisní fotky tanečníků, které tě dostanou na kolena.


Asi každý tanečník tuší, že mezi řadu špičkových baletních scén patří i Ruský balet. Petrohrad je město známé svou bohatou baletní historií a právě z tohoto města pochází profesionální balerína Darian Volková, která přináší unikátní pohled do zákulisí baletu fotografiemi.

Při pohledu na galerii sami uznáte, že Darian je skutečně multitalentovaná žena. ,, Balet je více než svět - je to vesmír "- Darian Volková Darian tvrdí, že k fotografii ji přivedla touha ukázat světu i druhou stránku baletu, která není jen plná krásy a světel. Tu za červenou oponou. ,, Ne každý má šanci stát se profesionálním tanečníkem v ruském národním baletu, ale skrz moje snímky může každý vnímat taneční svět očima baleríny. "Tvrdí Darian. Což je pro nás ,, zvenčí "ještě lépší, Darian je i vášnivou cestovatelkou a proto máme možnost shlédnout její baletní fotky z různých koutů světa.

Darian tvrdí, že i přes různé kulturní odlišnosti a jazykové bariéry si tanec svoji cestu k srdcím spřízněných duší vždy najde. Tanec je řeč, která bourá hranice.

A toto nás utvrzuje v myšlence, že tanec by se klidně mohl stát mírovou vlajkou a přinést do světa kousek porozumění a klidu.


Sleduj fotografickou práci Darian i sociálních sítích.

Instagram Darian Volková

Facebook Darian Volková 


Nejnovější

Video

Instagram