Tanečníci spojme se. Zem křičí o pomoc a mladá generace také.

Pokud jsme se jako lidstvo / jednotlivci dosud nezamýšleli nad tím, jak chránit naši modrou planetu pro následující generace, tak nebyl na to snad lepší čas než teď. Nyní, když populace na Zemi přesahuje číslo 7 miliard.

Máme problém

Téměř každý člověk touží po úspěchu, po tom, aby za sebou něco zanechal. Úspěch si samozřejmě vysvětlujeme různě. Někteří touží po rodině, jiní po cestování, další po domě a autě a někteří a to je zřejmě většina, povšem. Pokud se nad tím zamyslíme, pro každého ze 7 miliard lidí je splnění všech těchto tužeb neuskutečnitelná představa už jen z kapacitních důvodů naší planety.

To však nic nemění na tom, že lidská touha stále narůstá a sobeckost vůči přírodě také. Naštěstí si už mnozí tuto skutečnost uvědomili a rozhodli se učinit ve svých životech změnu. Já věřím tomu, že pokud by každý změnil, byť jen maličkou věc, dokázali bychom oddálit přírodní katastrofy, hlad, nepoměr bohatství a chudoby a ostatní problémy, které jsme sami na sebe uvalili.


Nemusíte patřit přímo do greenpeace, abyste pomohli vytvořit z naší Země lepší místo pro život. Stačí začít maličkými změnami, které umí ovlivnit každý, podle svých možností. Někdo by začal tím, že přestane balit ovoce a zeleninu do mikrotenových sáčků, jiný zase nebude podporovat rychlou módu a raději si to zamíří do kvalitnějších místních butiků nebo do second handu, někdo se zapojí do veganské komunity a další si založí v domě kompostový záchod a přestane splachovat pitnou vodu.

Každý má jiné možnosti a proto každý může léčit naši Zemi z jiného konce. Důležité je však mít na paměti, že i když jsme jen jedna osoba, můžeme udělat obrovské změny.

O velkoleposti naší planety a tom, že si ji třeba chránit mluví také starší, ale silný dokument HOME.


Přiznání

Tanečníci, přiznejme si, že během roku potřebujeme na naši činnost hodně věcí, protože každodenní fyzický výkon výrazně opotřebovává naše taneční oblečení a obuv. To však neznamená, že neexistuje z naší strany řešení jak pomoci zmírnit náš dopad na životní prostředí a generace, které přijdou po nás.

Pomáhej už dnes

Pokud tě tato problematika zaujala a inspirovala tě k tomu, abys přispěl svou troškou ke zlepšení životního prostředí, DanceMaster ti přinesl možnost udělat velké změny už dnes. Svou možnost na změnu jsme se rozhodli uchopit a chtěli jsme ji šířit všem, na koho máme dosah a tedy na vás, tanečníky. Stačí ti jen zabalit své staré taneční oblečení, boty a potřeby do krabice, zaslat nám je poštou (my to zaplatíme) a my to také všechno odneseme na místa určená na sběr a recyklaci.


Pro víc informací klikni na tento link: https://www.dancemaster.cz/stare-za-nove 


Mimochodem, v jiných zemích už pomáhají například i takovými kontejnery.


Tento tvůj první krok ke změně ti zaručí nejen výborný pocit, ale DanceMaster tě za tvůj skutek i odmění. Ber to jako výzvu, kterou když přijmeš, můžeš změnit celý svůj život a dosavadní smýšlení ve vztahu k okolí.

My jsme svoji výzvu na změnu prijali. Co uděláš ty?

Nejnovější

Video

Instagram