Děláme dál

Milí tanečníci,

Asi nikdo z nás před pár týdny netušil jak se život změní. Naplánované soutěže, vystoupení, běžné tréninky jsou zrušeny, přesunuty na později. Nyní zpravidla cvičíme on-line .. Víme, že to není ono, ale těší nás, že myslíte i na další období, kdy už budeme moci dorazit na sály a pořádně to tam roztočit.

Doporučujeme vám, najít si pravidelný čas, kdy si zacvičíte, budete se věnovat svému tělu. Každý den pomůže dokonalá rozcvička, strečink, posilování, i jednoduché skoky. Máte nyní čas přemýšlet o jednotlivých dílčích pohybech, soustředit se na ně a zdokonalovat je. Někdy, v době klidu, stačí i zavřít oči a představovat si taneční variaci, kdy, který sval jak pracuje, na co při tom musíte myslet .... Ono se vám to pak vrátí, věřte nám.

Ale nyní už trošku jinam ... S ohledem na tuto výjimečnou situaci jsme i my museli přeorganizovat svou práci. Kamennou prodejnu máme zavřenou až do odvolání. Internetové objednávky průběžně vyřizujeme. Výrobci - naši dodavatelé pracují také v omezeném režimu. Proto prosíme o chvilku strpení, pokud nemáme zboží skladem a musíme ho doobjednat. Každého budeme individuálně informovat o stavu objednávky.

  • Jelikož dbáme na bezpečnost nás všech a dodržujeme opatření směřující k zamezení šíření epidemie, připravili jsme pro vás několik pokynů, které, jak doufáme, přispějí k hladkému průběhu poskytování našich služeb.
  • Objednávky je vhodné hradit bankovním převodem, případně platební kartou přes Trust pay, nebo platbou prostřednictvím platební karty (pokud si zvolíte dobírku) u přepravních společností. Jak jistě víte, platby v hotovosti nejsou možné.
  • Při způsobu doručení využívejte více prosím zaslání objednávky prostřednictvím kurýra, případně na fungující odběrná místa Zásilkovny. Služby pošty využívejte prosím pouze v krajním případě. Vzhledem k novému nařízení vlády, vyhnete se tak delšímu čekání v řadě mimo prostory pošty.
  • Při doručení zásilky kurýrem je nutné vyjít před dům, panelák a tam si zásilku převzít.
  • Při žádostech o výměnu zboží, vrácení a podobně, využívejte prosím služby Zásilkovny, případně kurýra. Zásilky posílejte na adresu Zborovská 5, Košice
  • Vzhledem k omezení provozu pošty negarantujeme včasnost převzetí zpětných zásilek a vyřizování případných reklamací
  • Prosím, berte tyto body jen jako doporučení, která mají dočasnou platnost pro tento mimořádný stav.


Neváhejte nás kontaktovat v případě jakýchkoliv dotazů.

Stejně jako vy, doufáme, že se budeme moci co nejdříve vrátit do běžného života.

Nejnovější

Video

Instagram