Tanec, ten okamžik jen váš. My se postaráme o ostatní.

Jako popelka ... 


každá z nás od malička sní o tom, že bude královnou parketu. Která žena by to nechtěla, každá! Každá potřebuje vědět, že jednou bude noc, večer či den patřit jen a jen její. Každá ví, že není vůbec jednoduché docílit to, abychom byli v dnešní uspěchané době ještě otevření takovému koníčku, jako je tanec.
Tanec má být chápán jako kouzlo okamžiku, parádní a dokonalý způsob relaxace, který nemusí být jen záležitostí jednotlivce. Na tomto koníčku může podílet i celá rodina. Kromě trenéra, chuti a času potřebujete i dobré taneční oblečení. Jak si pořídit dokonalé vybavení? Nechte to na nás.

Pro malé i velké

Dámy, dospělé dívky a ženy vyzrálejšího věku ... co si budeme lhát, každá z nás se chce cítit někdy jako ta pravá královna, která upoutá pozornost všech, kteří jí za to stojí. Která upoutá a upozorní na sebe, i když už jí není dvacet. Jak se stát tou, kterou chce být každá z nás? Jak projevit své city, pocity a touhy?
Jak si prostě a jednoduše udělat čas na sebe? TANEC. Pět písmen, které v sobě ukrývají nekonečně dokonalé kouzlo zážitku a okamžiku. Dámy se kromě samotného pohybu vyřádí iv tanečním oblečení - v sukních, topech, trikotu, dresech ........... A ať už pro své sebevyjádření zvolí jakýkoliv oděv, pokaždé budou jistě úžasné. Tanec samozřejmě nemusí být záležitostí pouze žen.
Existuje celá řada chlapců a mužů, kteří se věnují tomuto nádhernému oboru také, ale když už mluvíme "Jako popelka" nechme mužů až příště :).

Parťák pro celou rodinu

Jak jsme již napsali nejednou se do tance zapojí celá rodina. V tanečních klubech tak rostou hodiny pro rodiče jako houby po dešti. Je to ten nejúžasnější moment když vidíme jako láska dětí k tanci se přelévá i na rodiče. Pokud jste již jako svůj druh zábavy zvolili tanec, ať už společenský, balet, street dance, nebo například orientální tance, rádi vám pomůžeme při shánění tanečních doplňků a obuvi. Vše, co budete potřebovat, seženete na v naší internetové prodejně.
Máme pro vás připraven profesionální tým, kterému záleží na maximální spokojenosti zákazníka. Kromě oblečení a doplňků u nás získáte i mnoho cenných informací ohledně tanečního světa.

Nejnovější

Video

Instagram