Capezio v našem obýváku aneb na co se brzy můžeme těšit.

Nedávno nás navštívil náš vzácný obchodní partner z firmy Capezio. Diskutovali jsme s ním o samotné značce Capezio, ale i o novinkách, které nám z Anglie přivezl. My už jsme novinky viděli a povím Vám, máte se na co těšit.

Historie vs současnost

Capezio je značka, která začala už v roce 1897 v New Yorku s výrobou profesionálních baletních špiček pro obrovské New Yorkské divadelní scény a známé taneční tváře. Když jsme se Paula ptali na Capezio současnosti jeho odpověď zněla: "Už dávno jsme se stali speciasty nejen na obuv, ale i na taneční oblečení pro různé taneční styly. Capezio prináší potěšení pro tanečníky jazzu, stepu, moderny, či baletu.


Zákazník na prvním místě

V Capeziu pracují nejen tanečníci, kteří se vyznají v tom, co každý tanečník potřebuje, ale i profesionálové z oblasti dizajnu, materiálů, zpracování kůže a elastických materiálů. Děláme s lidmi, kteří se nebojí zkoušet nové věci a vyřešit i ty nejmenší problémy. Kromě týmu specialistů na vývoj sází Capezio i na názory zákazníků. Poslouchá lidi, jejich tužby, potřeby a snaží se tomu prispůsobovat svůj vývoj. Právě to je pro Capezio charakteristické, že každý rok přináší na trh nějakou novinku a tvoří trendy.

Komfort a kvalita

Při tvorbě nové kolekce jsme zjistili, že aktuálně nejvíce žádanou vlastností taneční obuvi je komfort a pohodlí. Z toho se stala v Capeziu priorita číslo jedna. Vyvinuli například extrémne elastické jazzové boty, které se přizpůsobí noze tanečníků stejně jako ponožky. Tyto Capezio Pure Knit jazz shoe jsou úžasně lehké, pružné a hlavně mají atraktivní dizajn.


Děti chtějí vypadat jako jejich rodičové

V oblasti tanečního oblečení se Capezio soustředí na více faktorů. Nejen jedinečný vzhled, ale i důraz na kvalitu produktů. Nová kolekce prináší kvalitní materiály, které si uchovají žářivé barby, elasticitu a tvar i po několikanásobném vyprání a zároveň jsou pohodlné na nošení. Toto je základ protože tanečníci v nich tráví většinu svého volného času.

Paul přiznal, že jsou v týmu hrdí na nový trend, který se podle jejich zjištění projevuje na celém světě. Je to trend dvojčat, kdy malí tanečníci se snaží napodobovat své dospělé taneční idoly. Tento trend aplikují v Capezio do výroby a dávají tak malým tanečníkům hmatatelnou motivaci k vytrvalé práci.

Obuv, oblečení a doplňky pro tanečníky od značky Capezio najdete v kategórii Capezio


Nové produkty jsme si mohli i ohmatat a osobně vyzkoušet. Pokud by jsme Vám novou kolekci měli představit jedním slovem, bylo by to ,,Uau“. Když jsme produkty rozbalovali, toto slovo se neslo a několikrát ozvalo i v místnosti. Jsme zvědaví, jaké budou Vaše reakce.

Osobně jsme nadšení ze spolupráce s firmou Capezio a je nám ctí pracovat se světovou špičkou v oboru a prinášet  tyto super výrobky do našich končin..

Novinky z dílny Capezio přineseme během zimy a na jaře 2019.

Nejnovější

Video

Instagram