Naše velikosti sedí jako šité na míru


Jakou velikost mám objednat? Bude mi to sedět? Přemeřila jsem délku chodila, chci objednat podle cm ..... Někdy mi sedí velikost S, někdy M, někdy 38 někdy 37, jaká mi bude sedět ..?
Achilovu patou každého internetového obchodu je nemožnost vyzkoušení zboží před nákupem. Plně souhlasíme s pochybnostmi, které máte, pokud už zboží nekupujete podruhé a přesně neznáte jeho vlastnosti.
Samozřejmě zákon o nákupu na dálku umožňuje výměnu nebo vrácení zboží, ale lepší určitě je, když nemusíte zboží balit, posílat zpět a čekat na výměnu.
Pracovali jsme na minimalizaci této nevýhody a zavedli jsme na našem e-shopu možnost výběru velikostí podle různých variant. Podle standardně používaných velikostí v EU, podle velikostí UK, podle centimetrů, podle čísla výrobce (pokud ho znáte).
A jak jsme postupovali? Vzali jsme standardní míry velikostí EU (normy) - např. pro boty jsme vzali tzv. botičku, kterou najdete bežně v prodejnách obuvi. Pokud potřebujete a nejste si jisti velikostí, změříte si chodidlo. Délku v cm jsme přeměřili posouváním jezdce na této nožičce ... Přiřadili jsme velikosti podle výrobců k těmto ukazatelům, co nejpřesněji jak jsme mohli.

Tyto parametry najdete u daného výrobku

Přímo na kartě produktu najdete různé velikostní tabulky. Zde, například, velikost děti (výška v cm) / Bloch / EU size / UK size / US size / hrudník-boky v cm.


Za nasazením plné funkčnosti stojí několikaměsíční práce, která spočívala přeměřováním jednotlivých výrobků, několikaleté zkušenosti s prodejem tanečního oblečení a taneční obuvi, dlouhá analýza požadavků zákazníků a technických možností a v neposlední řadě i touha vyjít vstříc vám, našim zákazníkům.
Musíme zdůraznit, že navzdory naší snaze o přesnost se může stát, že dané zboží vám nesedne podle představ. Někteří zákazníci mají rádi obuv, která přesně sedí, jiní požadují rezervu. Například při výběru tanečních bot si často zákazníci měří chodidlo v cm. Velikost v cm je velmi přesná míra a způsob měření je velmi individuální. Délka je jen jedním z ukazatelů správného výběru. Důležitý je i tvar chodidla, ten se změřit nedá. I uspořádání prstů ovlivní to jak bota sedne. Nejvhodnější je vycházet z běžné, nejčastěji nošené velikosti EU. Dále je dobré si uvědomit jestli normálně kupujete boty s rezervou, nebo ne, protože víte, že se např. časem povytáhnou (v podstatě tak jako každá běžná obuv, časem se do určité míry přizpůsobí chodidlu). Po tom všem by mělo přijít konečné rozhodnutí.

V případě nevhodně zvolené velikosti zboží vám toto samozřejmě vyměníme za takové, ze kterého budete mít radost. :)

Nejnovější

Video

Instagram