Nás nezastaví

Ahoj tanečníci, a je to tady......... Pomalu se ruší omezení způsobená Coronou a začínáme trénovat.

Sledoval jsem aktivitu mnoha tanečních škol a klubů a musím smeknout klobouk. Vaše láska k tanci byla tak silná, že jste si vymysleli jak trénovat i ve vězení :) Od nejjednodušších postů na Facebooku s fotkou jak tancujete, přez nádherná motivacní videa až po propracované trénigové programy a on-line lekce. Většinou vycházela počáteční iniciativa od škol a trenérů, ale našli se mezi vámi i tací, kteří je ve svojí aktivitě předběhli.

Všichni věříme, že jsme první bitvu s Coronou vyhráli a cheme věřit, že se nám podaří vyhrát i válku. Určitě přirozené zvyšování imunity pomocí tréninku nám v tom může výrazně pomáhat. Něměli bychom ale zapomínat i na hygienickou prevenci. Zvlášte teď na začátku uvolňování. Nebudu zde opakovat všechny hygienické imperativy, ale zdůrazním jeden - nošení hygienických roušek během tréninku. 

Různá divadla po celém světě nám nedávno odhalili mnohá tajemství z jejich zákulisí, dovolili nám nahlédnout za oponu, mohli jsme se podívat on-line i na jejich představení. Například i Národním divadle v Praze, na speciálním a nádherném představení, které připravili, tančili umělci v rouškách.


Při úvahách nad texem tohoto článku jsme přemýšleli o tom, aby to nebylo jen prázdné mentorování. Jak i my můžeme ve válce s Coronou bojovat? A máme to.......... ke každému nákupu na našem webu, nebo v naší prodejně dostanete hygienickou roušku DanceMaster zadarmo!

Tak a teď už jen převléknou, vydezinfikovat ruce, nasadit roušku a hurá na trénink, protože ....Nás nazastaví. 


Nejnovější

Video

Instagram