Lidé by měli začít kupovat dárky, které dávají smysl.

Vánoční šílenství je tady a je velká škoda, že toto období se stále více začíná spojovat se stresem, nervy a spěchem, než s radostí, pohodou a klidem po celém náročném roce. Děje se to bohužel zcela zákonitě. Nároky nejen rodičů, ale i dětí na vánoční dárky rostou a rodiče dělají vše pro to, aby svoje děcka co nejvíce potěšili.

Při práci, pečení, vaření, nakupování a každodenních starostech rodiče jaksi ztratí čas na to promyslet si, "co ty děti skutečně pod ten stromeček potřebují".

Vyhněme se problému

A tak se stává, že hned po Vánocích jsou odpadkové koše plné toho, co bylo nakoupeno zbytečně. Nastává druhá fáze povánoční stresu a tou je vracení zboží, výměna zboží nebo třetí a nejčastější případ je, když dítě svůj dárek použije jednou a to v den, kdy ho rozbalí a položí na místo, odkud ho už nikdy víc nevezme.

Pokud máte doma tanečníka nebo tanečnici, tak snahou tohoto článku je dopomoci k tomu, aby jste v tom předvánočním tlaku ušetřili čas i peníze.

Čas nad neustálým premýšlením, co vlastne tomu dítěti koupit.

Peníze proto, aby jste nekupovali věci, které dítě nevyužije.

Vybíráme pro Vás

Toto jsou tři produkty, které mají využití na dlouhý čas dopředu. Tanečníka nejen potěší, ale takový dárek bude mít i smysl a praktické využití v běžném životě každého tanečníka. Vždyť o hodnotě těchto dárků mluví v recenzích sami tanečníci a zákazníci.

Multiprostorová taška od značky Bloch

Názor zákaznice Vandy: ,,Odporúčam túto brašňu, je nádherne spracovaná. Potlač Bloch, kombinácia fialového vnútra a množstvo priečinkov do ktorých zabalím všetko na tréning.’'


Capezio Piruette II kožené špičky

Názor zákaznice Jany: Váhala jsem s koupí kvůli ceně :) Vyplatilo se !!!! Jsou úžasné, sedí jako ulité, kůže je příjemná, gelový proužek brání sklouzávání. Určitě doporučuji.’’


Capezio celotrikot

Názor zákaznice Evy: ,,Nádherne sedí, výborná kvalita, ja ho používam aj na Pilates, odporúčam.’'





Pokud by jste se stále nevěděli rozhodnout, co užitečného tanečníkovi koupit, připravili jsme pro vás malou VÁNOČNÍ KAMPAŇ, kde ke každé objednávce přibalíme i milé věnování od Ježíška a balíček odešleme v krásném vánočním balení.

Najdete tu také dárkové poukazy a tak dáte možnost tanečníkovi vybrat si přesně to, co potřebuje. 

Přejeme Vám ale hlavně spokojené Vánoce přátelé.

Nejnovější

Video

Instagram