Co by nemělo chybět na letním tanečním kempu

Co vám nesmí chybět na letním workshopu?

Letní školy, workshopy různých druhů a hlavně prázdniny nás čekají rovnou za dveřmi. Ale co si zabalit, aby jste byli připraveni na letní makačku? Toto je mých TOP 7 produktů, které by neměly chybět ani jedné tanečnici.

  • Bloch Multi-compartment tote

Jedna z nejdůležitějších věcí, moje 1. (jednička), je rozhodně tato Bloch taška. Díky úložnému prostoru patří mezi nepostradatelné kousky, které s sebou beru na všechny workshopy. Nejen, že se mi do ní vejdou všechny moje krámy, ale také vypadá!


  • Capezio láhev na vodu

Pitný režim je základ! A to hlavně v letních měsících. Tato láhev je z nerezavějící oceli, takže s vámi vydrží mnoho náročných tréninků a krásných letních dní.


  • Dansez vous, souprava potřeb na vlasy

Vlasy, vlasy, vlasy ... Krátké či dlouhé, blond či hnědé. Ani jedné z nás nemají proč zasahovat do workshopu či běžné taneční hodiny. Uklidit je do uhlazeného účesu mi stále pomáhá tento set. Chceme se soustředit na trénink, ne na povolenou gumičku, která pomalu opouští kořínky vlasů při každém pohybu!


  • Chladící ručník

Horké dny, sluneční louče, rozpálené sály a pot, který je naším nerozlučným kamarádem od prvního dne, kdy jsme poprvé vstoupili na toto zázračné místo. Tedy na taneční sál. Zbavit se alespoň na chvíli nezvaného kamaráda potu vám pomůže právě chladící ručník.


  • Dresy!

Dresů nikdy není dost. V této kategorii jsem si nevěděla vybrat ten nejTOP ... chci je všechny! Rozhodně doporučuji vybírat z kvalitních materiálů Meryl, Tactel apod. protože rychle schnou, dobře se perou a dlouho drží tvar :)



  • Boty

Tedy samozřejmě ty taneční. Ať už jsou to cvičky, špičky, ťapky, sneakery, charakterky, latinky nebo jiná taneční obuv měli by jste zvažovat stát se šťasným vlastníkem alespoň dvou párů. Protože zpocená cvička není zrovna cool na další hodině, zlomená stélka baletní špičky může celý kemp udělat zbytečným stejně jako zlomený podpatek latinky. Navíc ve dvou se to lépe táhne. Já vím je to výdaj navíc, ale........... nestojí to za to? Rozhodnutí je stejně na vás.

  • Bunheads masážní míček

A po náročném dni plném různých aktivit a sbírání kyseliny mléčné na různých svalech, které naše tělo skrývá, bychom mu měli pomoci a alespoň trošku té bolesti rozbít. Perfektním pomocníkem je masážní míček. Malinká věc, která vám pomůže přežít celé prázdniny bez svalových křečí... Tedy alespoň mně stále pomůže!


Toto je mých top 7 základních věcí. které by neměly chybět žádné tanečnici při balení na letní workshopy. Tak co, souhlasíte se mnou?

Nejnovější

Video

Instagram