Ahoj, pro zkvalitnění poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookie. Cookies jsou malé textové soubory, které jsou umístěné v počítači. Více informací

Ochrana osobních údajů GDPR


Ochrana osobních údajů

Vážení zákazníci, odběratelé novinek, návštěvníci webu, při našem kontaktu dochází k sběru osobních údajů, které nám svěřujete. Zodpovídáme za ochranu a zabezpečení těchto údajů.V souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů) si Vás dovolujume seznámit se zásadami sběru dat a s Vašimi právy, ktrá z toho vycházejí.



Správce dat

Alma Mater, s.r.o., Hrnčiarska 29, Košice, IČ: 47210281, DIČ: 2024105160, Slovenská republika, která provozuje následující webové stránky www.dancemaster.cz. Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce, tj. určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, dále určujeme dobu shromažďování a vybíráme i další zpracovatele, kteří nám pomáhají se zpracováním.

Kontakt

V případě nejasností se na nás obraťte na e-mail:  info@dancemaster.cz



Vyhlášení

Prohlašujeme, že jako správce vašich osobních dat splňujeme veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a že:

·         Vaše osobní údaje budeme zpracovávat údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti nebo daného souhlasu

·         plníme podle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů,

·         podporujeme a umožňujeme Vám uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.



Rozsah a účely zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme, pro naplnění těchto účelů:

·         poskytování služeb, plnění smlouvy
Vaše osobní údaje v rozsahu: e-mail, kontaktní telefón, dodací adresa nezbytně potřebujeme k plnění smlouvy (např. Informace o odeslání objednávky, datum a místo dodání zboží atd.).

·         vedení účetnictví
Vaše osobní údaje (fakturační údaje našeho zákazníka) nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

·         marketing - zasílání newsletterů
Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), pohlaví, na co klikáte v e-mailu a kdy je nejčastěji otevíráte využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání obchodních sdělení. Jste-li naším zákazníkem, děláme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že vás naše novinky zajímají, a to po dobu, než se sami odhlásíte.

Pokud nejste naším zákazníkem, zasíláme vám newslettery jen na základě vašeho souhlasu, po dobu, než se sami odhlásíte. V obou případech můžete tento souhlas odvolat použitím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

·         pokročilý marketing na základě souhlasu

Na základě vašeho souhlasu a jen s ním Vám můžeme zasílat také inspirující nabídky nebo využít e-mailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu než se sami odhlásíte. Váš souhlas m ůžete samozřejmě kdykoli odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů.

·         fotografická dokumentace, reference, prezentace, workshopy

Na základě vašeho souhlasu můžeme využít vaše fotografie, reference, zpětné vazby apod. a to až do doby, než souhlas sami odvoláte. 

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.



Cookies

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používáme cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek a díky tomu vám můžeme nabídnozet ještě lepší služby.

Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu.

Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat. Omezíte tím však celkovou funkčnost našich webových stránek. Informace o nastavení cookies najdete na následujících odkazech.

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráníme osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií. Aplikujeme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.



Poskytování osobních údajů třetím osobám

K vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci. Pro zajištění některých zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří splňují požadavky na ochranu dat stejně jaky my. Jsou to následující poskytovatelé:

·         ActiveCampaign – aplikace pro e-mailovou komunikaci a zákaznickou podporu

·         Smartsupp - aplikace pro chat se zákaznickou podporou

·         Trust Pay - platební brána

·         Facebook - FB pixel

·         Google - Google Analytics a Adwords

·         Seznam - Sklik

·         Fortys s.r.o - účetní firma

Pokud se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, budeme v takovém případě při výběru klást stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování u na sebe.



Předávání dat mimo Evropskou unii

Data zpracováváme výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.



Práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud se rozhodnete některého z těchto práv využít, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: info@dancemaster.cz

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat aby jsme Vám ve lhůtě 14 dní doložili, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a nač.

Pokud se u vás něco změní nebo zjistíte, že Vaše osobní údaje jsou neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesl námitku proti zpracování.
Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na přenositelnost
Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému. Budou vám informace dodané ve strojově čitelné podobě ve lhůtě alespoň 30 dní.

Právo na výmaz (být zapomenut)
Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje  ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh ve lhůtě 30 dní. 

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat na e-mail.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Žádáme Vás pokud je to možné aby jste nejprve o tomto podezření informovali nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení
E-maily s inspirací, články či produkty a službami vám zasíláme jste-li náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu.

Pokud zákazníkem ještě nejste, posíláme vám je jen na základě vašeho souhlasu. V obou případech můžete ukončit odběr našich e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.



Mlčenlivost

Naši zaměstnanci i spolupracovníci, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou vázáni mlčenlivostí o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení osobních údajů. Mlčenlivost trvá i po skončení závazkových vztahů s námi. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní data vydávána žádné jiné třetí straně.

 

V rámci korektnosti našich obchodních vztahů si Vás dovolujeme odkázat na přečtení našich obchodních podmínek, které najdete zde.