Skazz Dyna-Mesh, sneakers pro radost

 

 

Sansha - známý francouzský výrobce tanečního oblečení vyrábí taneční obuv, zejména sneakery pod obchodní značkou SKAZZ. Sneakery Skazz Dyna-Mesh S36M patří k oblíbeným modelům tanečních bot -

sneakerů. Vrchní část je ze semiše v kombinaci s mesh tkaninou, která zajišťuje prodyšnost taneční boty. Podrážka je dělená, gumová, s nízkým profilem. Speciální boční pásky zdůrazňují klenbu nohy. Taneční boty jsou vhodné na tréninky muzikálového tance, lidového tance, zumby a podobně. Sneakery se vyznačují vysokou odolností. Noze poskytují komfort a zároveň i tlumí dopady. Je to jeden z modelů, který "sedí" pěkně na noze.


Dyna-Mesh S36M se vyrábějí ve velikostech od 33 do 48 a v barevném provedení černá nebo černo / červená. Svjí konstrukcí jsou boty unisex, vhodné jsou pro ženy i pro muže. Ze zkušenosti můžeme říci, že muži, kteří tančí lidovky, upřednostňují kotníkové sneakery, s názvem Boomerang, případné Boomelight.

Taneční boty Dyna-Mesh se vyrábějí i s textilní podrážkou. Je to v podstatě pryžová varianta potažená plátěnou textilií.

Věříme, že oceníte výbornou tlumící schopnost taneční boty, která chrání vaše nohy při nárazech, skocích. A zároveň možnost dokonalého propnutí chodidla, špičky :-).

 Podívejte se na video na našem Youtube kanále

 

 

Nejnovější

Video

Instagram