Nejkrásnější taneční okamžiky roku 2018.

V tomto přehledu jsme pro Vás, milí tanečníci, sestavili žebříček TOP deseti videí, která nás okouzlila v roce 2018. Mnohá videa se stala z jednoho dne na druhý virálními a některá z nich jsou dosud ještě neobjevená, ale každé z nich má v našem žebříčku čestné místo.

Najdete mezi nimi to, co tanečník potřebuje, aby se v následujícím roce stal svým lepším profesionálním,, JÁ ". Sestavit tento žebříček jen z 10 videí bylo náročné, ale jsme hrdí, že se mezi desítku dostali i tanečníci z Čech a Slovenska. Skrolujte dál a zjistěte, jestli se mezi nimi nenajdete i vy.

10. Gymnastické seskupení ZURCAROH

Své místo v TOP žebříčku si zasloužili svým originálním uměleckým provedením příběhů se zajímavými hlavními myšlenkami. Dostali se do finále letošní soutěže America Got Talent, postoupili dále díky zlatému Buzz a okamžitě se staly virální bombou.


9. Taneční romantika od Dmitryja Zharkova a Olgy Kulikovej

Tato dvojice si nás získala nefalšovanou vášní, kterou do tance dávají. Tuto magickou přitažlivost nejlépe vystihuje jejich vítězné tango z mistrovství světa v latinsko-amerických tancích v Římě.


8. Dětská taneční skupina The Lab

Představujeme Vám výherce světoznámé soutěže World of Dance 2018. Nejenže jsou to výborní tanečníci, nejenže jsou to všechno mladé dětské talenty, ale zasloužené místo zde mají i díky své vytrvalosti. Věděli jste, že jeden z tanečníků si během tohoto vystoupení zlomil prst a že druhého hned po skončení odnesli do nemocnice?


7. Naše vzácná Lúčnica

Tento rok byl pro Lúčnicu významný, protože oslavila své 70. výročí. Poklonu proto vzdáváme profesorovi Štefanovi Nosálovi, který byl a navždy bude představitelem tohoto slovenského pokladu. Do žebříčku jsme proto zařadili dokument od pana Nosála o jeho celoživotním díle.


6. Slovensko-česká funková dvojice Spunkey (SVK) a Wahe (CZ)

Tato výrazná dvojice se již podruhé probojovala na jednu z největších soutěží v street dance - Juste debout v Paříži. Do Paříže se každoročně dostane jen 16 dvojic z celého světa a této naší domácí dvojici se podařilo probojovat až do čtvrtfinále. Jsme na ně hrdí a do žebříčku je zařazujeme pro jejich jedinečný projev, emoci a energii.


5. Gymnastická sestava Katelyn

Skvělá gymnastka se rovněž stala okamžitě virální bombou a to nejen pro její bezchybnou gymnastickou sestavu, ale i pro originální výběr skladeb. V tomto videu nás však kromě nesmrtelných skladeb od MJ dojal její fun club a to, jak ji i celý její tým podporoval.


4. Moderní step od Syncopated Ladies

V tomto videu nás okouzlila originální kombinace Black culture a tradičního stepu, kterou jsme ještě neviděli. Tomuto objevu se těšíme a jsme zvědaví, kdy se kočky objeví v nějakém klipu s Beyonce. K našemu údivu video ještě nevidělo mnoho lidí, tak si ho vychutnejte mezi prvními.


3. Balet je bolest a euforie – mini film od Terezy Bílé

Tento český mini film o baletu nás dojal k slzám a máme pocit, že tato dvě slova,, bolest a euforie "jsou perfektním vyjádřením toho, co balet ve skutečnosti je. Jsme hrdí na tuto českou tvorbu světového významu, proto jsme ji zařadili do první trojky na našem TOP listu.


2. Salsa od Karen a Ricarda

Tato ohromná dvojice slavila úspěch v letošní soutěži World of Dance a dostala se až do finále. U nás si vysloužili rovněž krásné druhé místo a to pro jejich originální přenesení klasické salsy na nový level, čímž inspirovali mnohé dvojice k podobným extrémním kouskům.


1. Taneční skupina Assos

Nad prvním místem jsme nepřemýšleli dlouho a odnášejí si ho taneční maminky ze skupiny Assos, které kromě tance přinesli do ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT 2018 i silnou myšlenku. Tanečnice povzbudily všechny maminky k tomu, aby se po porodu nevzdávaly svých zálib. Jejich sebevědomí je pro nás povzbuzením a nadějí, že krása je hlavně odrazem naší vnitřní spokojenosti.

Nejnovější

Video

Instagram